perjantai 9. maaliskuuta 2012

Video

Hehhehe!Video on sitten väärinpäin :D No, otetaan tämä tälläsenä harjotteluna, jos ens kerralla vaikka tajuais pitää kameraa oikein päin...Luulis, nyt kun kuviakin voi kääntää, et videoitakin vois, mut en mä ainakaan saanu millään! :D

13 kommenttia:

 1. Oi ihana :) Kuulostatkin paaaljon nuoremmalta mitä oot :D Koht en usko et oot muka yli 25 vee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Voi kuule, kyllä mä vaan valitettavasti oon vuonna 1984 syntyny :)

   Poista
 2. Voi ihana! :) Huippu video laita vaan jatkossaki videoo. Pitäkää lasten kanssa kiva päivä sunnuntaina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!:) Laitan varmasti jatkossakin videota, kun sen kerran sain toimimaan! Vietetään ihan varmasti kiva päivä lapsosten kanssa. Postaan teille sitten siitä päivästä :)

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Sulla on todella kiva blogi ja itsekin olet erittäin kaunis ja mukavan oloinen nainen :)Ei todellakaan uskoisi että olet -84 syntynyt..itse olen -85 ja näytän sinua paljon vanhemmalta :D Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, olet sydämellisesti tervetullut <3 Kiva saada uusi lukija! Ja kiitos kauniista sanoistasi :) Oikein mukavaa viikonloppua sulle myös:)

   Poista
 4. Näkyykö tämä video enää?Yksi lukija ei ainakaan saanut tätä enää toimimaan. mikähän tässä nyt vois olla, osaako kukaan sanoa?

  VastaaPoista
 5. Ei näy enää! Mulla oli samaa ongelmaa joskus kun tein videota digikameralla :/

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi! Huomasin lehdessä ilmoituksen liittyen kodin sisustukseen ja suunnitteluun, ja ajattelin että voisit olla siitä kiinnostunut =) http://www.perfecthome.fi/

  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos!Tiedätkö, mä löysin just EILEN ton sivun Facebookin kautta:) Kieli vyön alla vahtasin kuvaston läpi. Ahh, mitä kaikkea ihanaaaaa!!Mukavasti ajateltu, kun suosittelit osoitetta!:)

   Oikein mukavaa illanjatkoa sulle!

   Poista
 7. Ei näy mulla ainakaan.. :) Sanoo, että se on määritetty yksityiseksi ja näkyy vain jos oot antanut käyttöluvan kys. henkilölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi perskele, ku on vaikeeta :D No nyt pitäis kaiken järjen mukaan näkyä, kun säädin asetuksia! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)