tiistai 21. helmikuuta 2012

Minäminäminä


Tässä muutama kuva ensalkuun. Anteeksi hiusteni keltaisuus :D Mustasta tosiaan lähdettiin ja näin pitkälle ollaan jo päästy. Ehkä yksi värjäys vielä ja ARMOTTOMASTI hopeashampoota, nii hyvä tulee. Mulla on kokemusta siitä, kun kirjaimellisesti tukka jää käteen liiallisen värinpoiston ansiosta. Ihana tunne. Onko kellään muulla käynyt niin? Nyt oon sitten kantapään kautta yrittänyt hillitä "Hetimullekaikkinyt"-asennettani :)

Oon siis 27 vuotias naikkonen jolla on avopuoliso ja kaksi lasta edellisestä suhteesta. Esikoinen täyttää viikon päästä neljä ja kuopus täytti pari viikkoa sitten kolme vuotta. Ihania rakkaita <3 Tämän hetken tavoitteena on päästä RANTAKUNTOON 2012, mä kerron teille mm. siitä tässä blogissa. Varmasti kirjottelen myös ajatuksiani ja kuvaan arkea ja välillä sitä juhlaakin ;)

 Niin ja aion hakea nyt loppukuusta yhteishaussa kouluun ja opiskella itseni sisustusartesaaniksi. Jännät paikat. Toivottavasti nyt pääsisin ja saisin päästää valloilleni tämän syyhyävän sisustusintoni! Siinä lyhyesti tämän hetkisestä elämäntilanteestani. Toivottavasti tänne eksyisi edes muutama lukija. Hyvät illanjatkot kaikille :)

Lisää kuvateksti


4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kivat hiukset :)

  Ja mäki haluun rantakuntoon! Saas nähä tuleeko tuloksia salilla käymisestä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Nää on nyt vaan armottoman huonossa kunnossa :D Toivotaan, että päästään tavotteisiimme...Se on pakko!

  VastaaPoista
 3. Oot hirmu kaunis! Ja ei uskois, että oot 27 vuotias. Enkä siis tarkota pahalla tota tms :D
  Sait kyllä nyt ehottomasti uuden lukijan miusta! Käy kattomassa miun blogia, jos kiinnostaa rueta seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hirmuisen paljon sulle :)Ja tervetuloa mukaan! Ehei, en todellakaan ota loukkauksena tota. Kun pääsee 25 vuoden rajan yli, se on vaan kohteliaisuus, kun joku luulee nuoremmaksi :D Juu ja käyn kattomassa sun blogia :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)